Muhammedeminannesi İyi akşamlar kızlar🌹 Cuma günü 2.ay aşımız var nasıl oluyor? Bebekleriniz de yan etki oldumu olduysa ne gibi yan etki oldu kaç gün sürüyor?
DAO Muhammedeminannesi Bizde herhangi bir etki olmadı. 3 aşı yapıyorlar biz menenjitte yaptırmıştık. Biri koldan yapılıyor verem aşısı ve 3 gün banyo yapmamanız söyleniyor. 1 gün öncesinden banyo yapsanız iyi olur 🥰
Simgealp39 Muhammedeminannesi merhaba🌸 3 adet aşı oluyor. Verem aşısının ağır olması sebebi ile ateş ve huzursuzluk gözlenebiliyor. Benim oğlumun ilk gece ateşi en fazla 38.3 oldu ertesi gün de huzursuzdu. Ateş düşürücü ağrı kesici vermedim ben biraz vücudu da savaşsın ve kimyasal almasın diye. O şekilde atlattııık
Muhammedeminannesi DAO Teşekkür ederim🌸 Çevremde bi kaç kişi çok zor geçiyor baya zorlanıcaksn günler sürecek dediler korktum biraz açıkçası 🥹
buse232 Bugün olduk 2 tane.. Verem aşısını 3 gün sonra olucaz. Sabahtır huysuzluk, uyku hali ve ateşle uğraşıyorum🥺
Muhammedeminannesi buse232 Yaa kıyamam çok geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah🥹 2.ay aşısı oldunuz dimi? Peki aynı günde vurulmuyor mu?
buse232 Muhammedeminannesi Teşekkürler. Aslında aynı gün atılıyormuş ama verem aşısı 2 haftada bir açılıyormuş onun içinnn yarın bidaha aşımız var🥹