Berf_34 8 aylık bebeğim bir kaç gündür bu saatlerde uyanır yatmaz zorla ayağımda sallayarak uyuturum neden böyle yapıyor ne yapmam lazım allah aşkına bittim tükendim zaten sabahtan akşama kadar yatmıyor sabahın köründe uyanıyor. Gecede de onlarca kez kalkardı sütünü içer yatardı yine ama birkaç gündür aynı saatte neden uyanıyor kendine huy mu edindi yardımcı olun lütfen
Cesurefe Allah yardimcin olsun ayni durumu ben yasadim bizde 8 aylik dönemler de baslamistik yatiriyorum yarim saat sonra ciglik cigliga kalkardi bi daha da yatmazdi gece 3 e kadar otururdu.3 aydan fazla sürdu bu durum 13 ayligiz yeni yeni gecti diyebilirim.dislwre bagliyorum artik
Berf_34 Mercey01 üç gün önce altını kirletmişti çişini kaçırmıştı emzirirken farkettim sonra bütün elbiselerini değiştirirken tamamen uyandı bir daha da yatmadı o gece başladı artık acaba alışkanlık haline mi getirdi
Mercey01 Berf_34 sanmıyorum alışkanlık değildir, yazığım linkteki uyku gerilemesi olabilir sanki, birde gece kalktığı zaman oynamayın, ışığı açmayın, konuşayın diyorlar tekrar dalması için.
Mercey01 Berf_34 ne demek inşallah değişir. uyumayan bebek zor benim ki 3 aylık gündüz uyku sorunumuz var☺️