basaksahinx Merhaba, bursada gittiğiniz gözü kulağı ilgisinden memnun olduğunuz bir çocuk doktor var mı ? Özel olur hastane olur klinik olur.
Guleryuz99 basaksahinx Sabahattin Karakaya Doruk yıldırım Hastanesi’nde 450 lira muayne ücreti de uygun ve çok çok guzle ilgileniyor googlede aratip yorumlara bakabilirsiniz
Ozge_5555 basaksahinx bnde şu kosecikte bekleyeyim bnde böyle bir post açacaktım sizi gördüm ,🤚😀 bursa dan selamlar
Kuzeymommms basaksahinx özel klinik Erdoğan Yüzkollar a gidiyoruz çok memnunum tırnağından saç teline kadar kontrol ediyor ücreti 600 tl
Seymapn basaksahinx Osmangazi aritmi hastanesinde Burçin Eroğlu muayene ücreti ise 265₺. En son geçen ay gitmiştim fiyat değişmediyse eğer. Çok memnunum hastane yorumlarına bakabilirsiniz.
laliko35 Ozge_5555 sabahattin beyde 2023 yılına nilüfer doruk hastanesine geçecekmiş yakın olacak size
basaksahinx Seymapn 1morportakal Irmakmelegim Btlcngl gorkemcim Meva21 Hanımlar teşekkür ederim araştıracağım doktorları
Irmakmelegim basaksahinx mesut özal valla 17 aydır kızımı götürüyorum herseyiyle birebir ilgilenir aşılarını kendisi yapar wp bütün sorulara yanıt verir kendi kliniği var 500 TL muayene ücreti
1morportakal basaksahinx Medicana Metin Demirkaya. Kontrole gittiğimizde odasında 20 dk kadar kalmıştık çok ilgilendi her şeyini sordu
gorkemcim basaksahinx emine hanim yurt disi fransa lyon da tip egitimi almis bir doktor . Detayli ilgilenir bos bir doktor degildir