Uraz_12 Meme reddi mi atak mi anlayamadim Bebegim 2 ay 15 günlük emmiyor emerken memeyle savasiyor emip birakiyor emip birakiyor surekli dogmasi gereken tarih 16.07.2019 dogdugu tarih 12.07.2019 ne olur bir bakin
Meva12 Uraz_12 canim bn pek atak haftasina inanmiyorm bu benim kendi dusuncem. Ya bir yeri agrir huysuzlasir yada ac olur .belki gogsun cok doludur once pompayla cok az yumusat gogsunu oyle emzir. benim kizimda oyleysi o sekil yaptim emdi.
Uraz_12 Meva12 bende bir yeri agiriyor diye dusundum ama gece emiyor guzel guzel gunduzleride hep bi savas icindeyiz bir kac dkika emiyor emiyor sonra cildiriyor anlamadim ki gecen hafta doktor kontrolu vardi komtrol etti biseyi yok dedi
Meva12 Uraz_12 emiyor emiyor sut gelmeyince geri cekiliyor kiyamam ya bende yasadigim icin biliyorum mama ver ki mama verdigin zaman 1 2 saat tutar onu sutun olur ozamana kadar
Meva12 Uraz_12 hm o zaman gogsunde sut yoktu o oyuzden agliyor gece sut uretimi daha iyi oluyor gece o yuzden sikinti cikartmiyor mama + meme yap ozaman ben kizimda oyle yapoyorm mecbur
Uraz_12 Meva12 ya bunu hic akil etmemistim mama veriyim birde memeden sonra bide bunu deniyim ac mi kaliyormus kesin oyle sinirlenip birakiyor gazi olmayan bi bebek bir yeride acimiyor ozaman sut yok 😔😔
Meva12 Uraz_12 evet o yuzden agliyo birde mama dene bakalim nasl olacak bisi olaz uzulme yaparsin artik oyle 😙