Fatmahz Arkadaşlar oğlum hiç uyumak istemiyor istediği bisey olmayınca kendini yerlere atıyor sürekli çizgi film izlemek istiyor sizce ne yapmam lazım başa çıkamıyorum 😪
Sutlukahveeee Fatmahz bu 3 yas sendromu ne zaman başlıyor acaba benim oğlum Haziran da 3 yaş olucak nasipse ve çok inat 😑 bişey olmasın bagiriyo pek konuşamıyor hala fırlatma kardeşi olduktan sonra daha bı hircinlasti inanın napicam bilmiyorum çok yorgunumm
Mirac_21032019 Fatmahz en zorlandigim dönem yaş kesinlikle 3 yaş.4 olucaz martta 3 yaştan sonrasi beni mahvetti.
Minikkurbagam Fatmahz bizde 2 ay sonra 3 yaşına girecez resmen bitmiş durumdayım artık sürekli inat uyumak istemiyor yemek istemiyor ağlama krizleri hergün sabır çekiyorum
Ccansuu Fatmahz kızım da 3.5 yaşında sabah gözünü açar açmaz talepleri başlıyor ta ki yatana kadar akşam uyumak istemiyor bir de kıyafet ve saç takıntısı başladı aynada sürekli kendini izliyor onu çıkar bunu giydir şunu tak istediği bişey olmadığında da ne kötü bi annesin diyor duygu sömürüsü yapıyor valla günde 4 saat çalışıyorum o saatler dinlenme gibi geliyor 😀
Sutlukahveeee Fatmahz yapma kelimesini kesinlikle anlamıyor bazen tahammül edemiyorum belki kizarsiniz bilmiyorum ama bazen sabrım kalmıyor dur yok durak yok komşular bile şikayet eder oldu napicam bilmiyorum
Fatmahz Sutlukahveeee valla bazen insan çileden çıkıyor kızınca daha yerlere atıyor kendini ama sabrımız kalmıyor yani
Songena19 İki buçuk ay kaldı 3yas olmasına brkac haftadır başladı sanırım bizde de bu sendrom çıldırıyorum bazen çok zorlanıyorum ya sürekli kendi istediği olsun istiyor olmayınca sinir kriiz ağlama krizi off ne zaman bitecek bu sendromlar ya😭