DerinTuana Naturall Dogru soylıyorsun bende cok vermek istemiyorum doktoru bal bogazını yumusatır diyiince verdim ama faydasıda yok zaten.Aktardan bakayım yarın bulurum insallah.Bu yün yazan yıkanmamıs koyun yünü herhalde dimi bülgin var mı?
Naturall DerinTuana Yıkanmamış çok daha iyi olur ama elde yoksa yapacak bir şey yok bulursunuz inşallah
DerinTuana Balkizlarim sagol canım benım eksık olma yarın bir carsı pazar yapayım bulabildigim her seyi deneyecegim.Poleni nerden alıyorsun canım?
DerinTuana Balkizlarim cok cok öpüyorum yarın buradakı büyük aktara gideyim bir srkadasımda sakın önermiş onla beraber bakayım😘♥️
DerinTuana Naturall bunu gördüm bende olmadı simdi siparis vereyim yarın buralrdan bulursakta yedekte kalır🌸
3yasakadarsifirekran DerinTuana Liselim , oğlumda geçen ay baya öksürüyordu tereyağ eritip pekmezle ılıttım 1 orta kaşık verdim 3 günde kesti
DerinTuana 3yasakadarsifirekran yarın onu kesın yapcam pembe gomleklım bordo eteklim ♥️Dört gündür uykusuzdum üniformalarımızın rengini dogru yazmısımdır umarım hasjsjs
Rosa0105 DerinTuana pekmez, tereyağı veya zeytinyağı ve de bir çimdikten az karabiber bunları hafif ılıtın ve sabah akşam bi tatlı kaşığı içirin.. Geçmiş olsun 🙏🌺
DerinTuana Pinarikoo ayına uygun olarak bilen arkdaslar cevaplar umarım🌸Ben sadece serum fizyoloji tavsiye edebilirim.
3yasakadarsifirekran DerinTuana hshshsh 😀😀 doğru yazmışsın Liselim🫶 Çok geçmiş olsun umarım fayda eder de iyileşir premses😘