Adenkus Kızlar selam 2 ay 22 günlük kızım var. kaynanam sağolsun Ayakta sallamaya alıştırdı, başka türlü uyumuyor şimdi. Birde sanki ben alistirmisim gibi ilerde sana zor olur diyor, kafayı yiycem nasıl bıraktıra bilirim ben bu alışkanlığını
520Mucize777 Adenkus Bende herkesin üstelemesiyle ayakta sallamış sonrada 3 ay dolunca bir yere düşen emziği bile vermedikleri için çocuğumu yatağına yatırdım yanında yattım ağladı ağladı uyudu ilk 10 gün çok zordu ama sonra alıştı yastığına bir damla lavanta yağı yumuşak bir peluş ve elimi başından yüzünden ayırmadım çok şükür kendi yatıyor
Taha_emir Adenkus 9 aylikti uyku eğitimi verdim şimdi 22 aylik yanina uzanıyorum uyuyor bende kalkip odama gidiyorum ayakta gerçekten zor ve her uyandığında sallamadan uyumuycak başıma geldiği için biliyorum
uykusuz_gunler Adenkus kızımda sallanarak uyuyordu 4. aya kadar 4e girdiği gün daha fazla devam ettiremiceğimi anladım kademe kademe bıraktırdım şuan 12 aylık çok şükür diş ağrısı vs birşey olmazsa yatağına koyduğumda uyuyor çok nadiren mızırdanırsa sırtını sıvazlayıp pış pışlıyorum
Milay Suan oglumu ayakta sallayarak yaziyorum 7 ayindayiz ilerde nasil olacak bilmiyorum,boylede cok zor.
Adenkus 520Mucize777 bizimki teması da sevmiyor, emzik de almıyor memede ne güzel uyuyordu şimdi onu sadece geceleri uyku arasında yapıyor napicam şaşırdım kaldım artık
520Mucize777 Adenkus emziğine sütünüzü damlatın sonra ağzına verin benim kızımda almıyordu sütüme bulayıp veriyordum alıştı sonra ❤️
Cansu_63633 1.gun 30 saniye salla 30 saniye dur. Gün 20 saniye salla 20 saniye dur vs hergun 5 sn azaltarak devam et 4. 5 güne gerek duymaz Aynı sen benim de başıma geldi böyle daha kolay uyur diyerek alıştırdı, üzerime bıraktı gitti ben bu şekilde unutturdum. Hiç olmadı uykusu geldiğin de sallama kundak yap emzigini ver kendi kendine uyuyacaktir bu yöntemide kardeşim bebeğine yapmıştı İnş atlatirsiniz canım
Adenkus Cansu_63633 emzik tutsa dediğin gibi yaparım canım ama tutmuyor eğitim veriyim diyorum emmek istiyor yada mosmor kesiliyor çığlık atmaktan geceleri rahatım uyku arasında emip yatıyor ama gündüz perişanım
Adenkus 1bahar beşikte tek başına uyumuyor çok denedim mosmor oluyor ayakta uykuya dalıp beşikte öyle yatıyor