Berenberfu Kızlar merhaba 2 sene içinde 2 doğum yaptım ikinci doğumdan sonra çökmüş durumdayım bir lokma birsey yiyesim yok zayifliyrm var mi benim gibi depresyona giren
Berenberfu Seda42harun daha da kötüyüm canım birde bağırsaklarımda gaz oluyor sanci yapıyor. Doktora gittim bugün rontgen çekildi gaita tahlili yapılacak yarın. Yemeden içmeden kesildim psikolojik mi bilmiyorum
Seda42harun Berenberfu siz depresyondaydinz galiba o nasil oldu bebek acaba doymuyormu canm benm bebek gaz var ama aglamasi acliktanmis
Seda42harun Berenberfu piskolog gittinmi canm bence bi gitseydin sukur ben atlattim cok sukur esinle konus yada icine atma konusarak cozersin
Seda42harun Berenberfu surekli agliyordum hayatim bitmis gibi hisediyordum birdaha disari cikamiycam niye dogurdum birazdaha dursamiydi kafamda surekli bunlar vardi
Seda42harun Berenberfu tabi canm 22 kilo amistim ben hamileyken suan 30 gunluk olduk bebegim 15 kilo verdim ben
Seda42harun Berenberfu siz sknti stresten dir bisey yemediginiz icin kilo veriyonuz sizin piskolojik canm