spagettiii hanımlar e devlet üzerinden sürekli red yiyoruz süt basvurusu vs yaptım oda red oldu gidip konulan varmı aranızda nüfus müdürlüğünde kaymakamlık bir mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Birdunyabircennetannesi spagettiii Üzerinize ev araba var mı? Yani bizde olmamasına rağmen 2 3 kez red yedik sonra kabul edildi. Cimere yazabilirsiniz durumunuzu biz öyle yaptık kabul edildi
Ferdimom spagettiii ben süt basvurusunu muhtarlığa gidip yaptım bizim üstümüzde 2 araba 1 motor var ama alıyorum oğlum yaşına girdiginden beri
Balkupum2505 spagettiii süt basvurusu deyilde sosyal yardima 7 kez basvurdum yedincide kabul edildi. Süt basvurusu nasil yapiliyo acaba birde her ilde varmidir
AselinAnnesiiiiiiiii spagettiii nereye başvuruyorsunuz ne tür yardımlar yapılıyor çocuk parasını bile almadım
spagettiii Birdunyabircennetannesi cimerede yazdık ne evimiz ne arabamız var sanki sistemi uyarmışlar basvuran olursa direk red verin diye ihtiyacımız oldugu halde yararlanamıyoruz ya
2prenses1pren Birdunyabircennetannesi komşumun evi arabası var tüm yardımlardan faydalanıyor anlamadım neye göre bakıyorlar
Birdunyabircennetannesi spagettiii Bizde de öyle oldu. Sigorta dahi yok 2 3 kez red verdiler. Sinir oldum hayır nasıl red geldi anlamadım sonra yazdıktan sonra kabul edildi 🤷
Birdunyabircennetannesi spagettiii Canım eşim yazdı inan bilmiyorum ne yazdığını bilseydim yazardım da 🤦
spagettiii AselinAnnesiiiiiiiii bende onu soruyorum sosyal yardımdan sürekli red yedik gidip kaymakamlığa vs basvuran varmı bilen vardır mutlaka