gamzelican Merhabalar , Oda sıcaklığımız 19-20 derece maksimum 21i buluyor , 1.6 tog uyku tulumu aldım lcw den ne giydirmem gerek acaba içerisine kafam karıstı ? Üşürmü terrleermi düşüncesiyle
Minikkelebek_ gamzelican ben de bu konuda emin değilim. 19-22 derece değişiyor ev. Acaba kaç tog uyku tulumu almalıyım beklemede kalayım 😊
Jeatimo gamzelican kızımın odası sıcak ama kaç derece bilmiyorum valla 1 tog tulumu var ince pijama ve zibinla giydiriyorum yeterli oluyor sizde ince pijama ile deneyin ensesi sırtı nasıl kontrol edin ona göre giydirin
Jeatimo Minikkelebek_ odası baya sıcak açıkçası. Genelde çorapsız bazen de tulumun içine sadece külotlu çorap giydiriyorum
Mukaddertoklu Minikkelebek_ 4 aylık oğlum için 12-18 ay tulum kullanıyorum. İçerisine atlet ve uzun kollu zıbın ve çoraplı pijamalardan giydiriyorum. Ayakları içeride kalıyor, kollarını birkat kıvırıyorum. İçinde hareket etmesi de rahat olduğunu düşünüyorum. Oda ısısı 19-22 derece arasında. Üzerine de tek kat ince müslin veya ince battaniye örtüyorum.