MiraBelis22 Bebeğim 28 günlük emzik ve biberon almiyor. Onerdiginiz marka var mı? Arada oioi emzigini alıyor o da çok az genelde atıyor.
-kereminannesi- Avent in emzigini kullandım red yaşamadım Gorumcemin çocugu red yaşadığı halde aventi oda kabul etti
Suuu MiraBelis22 Ben biberon kullanmiyorum ama onuda aventinkini almıştım yani gerek duyarsam onu kullanacağım, herkes çok memnun çünkü 😇 Benm kızım hiç bir emziği almadı sırayla denedim 36. Gününde aventi tuttu 🤗
Ysmndnz_ MiraBelis22 bir çok emzik denedim aventi tuttu benimk . Biberon olarak chicco yamuk uçlu biberon kullanıyorum sorun yaşamadım 3 aydır. Ama gazlı bebek olduğu için bu hafta biberonu değiştirdim de.Brown’s aldım yumuşacık ucu var gerçekten anne memesi gibi gazı da engelliyor
Birbebetobiranne Benim bebeğim 4 aylık biberonda emzikte avent kullanıyoruz çok şükür bir sıkıntı yaşamadık çevremdeki çoğu arkadaşımda memnun bi al dene canım
benkosarim MiraBelis22 avent’in emziğini kullanıyorum Chicco wellbeing biberon aldim çok güzel anti kolik gaz yapmıyor fiyatı da diğer biberonlara göre daha uygun ve içinde bpa yok