Begumt_ canım sen hayatın senin kararın demek isterdim ama. Bebişininde hayatı. Keşke onunda kararı olabilse… ama yok… olsa eminim bu hayatı görüp yaşamak isterdi. Bişey duydum seninle paylaşmak isterim. Bebekler anne karnındayken rabbimle konuşup beni dışarıya gönderme naparım orda dermiş. Allah’ta merak etme orda sana bi melek verdim o melek seni ölene kadar tüm kötülüklerden koruycak o meleğin adı anne dermiş. Sen onun meleğisin. Ona kıyma. Rabbim kimseye kaldıramıycağı yükü vermez. Sana şuan hayırsız görünen belkide en hayırlındır. Belki zaman gelecek yatacak yer bulamıycaksın ve bu evladın ellerinden tutacak. Belki yiyecek ekmek bulamıycaksın bu evladın sana ne sofralar açacak. Ama yinede çok önemli bi karar. Ona kötü bi anne olmaktansa hiç olmamakta daha iyidir. Hergün tahammül edemeyip bağırıp çağırmaktan ilgisiz sevgisiz bırakmaktansa belkide bakmamak daha iyidir. Sadece fikrimi belirttim umarım yanlış anlamazsın. İnşallah en doğru kararı verirsin. Gerçekten çok dua edicem senin için. Umarım doğurmaya karar verirsin ve umarım çok güzel bi hayat geçirirsiniz. İyi ki doğurmuşum diyceğin bi evlat olur. Hiç zorluk çekmekten bakarsın inşallah canım