DefneRana3881 Kızlar kokopatiklerden kullanıp memnun olan var mı alınmalımı sizce almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Gzd DefneRana3881 biz kullandık tavsiye ederim ama kışın kullanılmaz bu havalarda da kullanılmaz, şöyle ilk bahar - yaz başlangıcı güzel oluyo 😊
Sarisin DefneRana3881 ben şimdiye kadar dışarda kullandım çocuk çok rahat yürüyor onunla. Şimdi artık havalar soğumaya başladı evin içinde giydiriyorum betonlar soğuk artık çok memnunuz 😊
sedaykn DefneRana3881 Aldım çok memnunum desenleri çok güzel kışlık için olanı kullanıyorum dışarı çıkarken.
NaimeYilmaz DefneRana3881 Ben geçtiğimiz baharda almıştım. Özellikle yeni yürümeye başladığı için ince taban çok iyi olmuştu. Şuan tam oluyor ayağına. Kışın da baharlık giydirmeyi düşünüyorum. Çokça yıkadım hiç bir deformesi yok. Oldukça memnunum.
Caglalican Aldım gerçekten çok güzeller anlatıldığı gibi geldi dışarı çıkarken kullaniyrm ayağına hafif büyük geliyo fakat kendisi ittirmeden cikmiyo kislikla yazlık arasında pek fark yok
DefneRana3881 Gzd dışarda değilde evde giydirmeyi düşünüyorum çünkü yürüyor dışarda ayakkbı giyiyor evde yerler soğuk olduğu için almak istedim
DefneRana3881 NaimeYilmaz kışa gireceğimiz için kışlık alayım diyordum evde giyecek yeni yürüyo baharlık daha mı iyiy olurki
Burdefff DefneRana3881 aynı çelişkiyi ben de yaşıyorum evi çok sıcak olanlar baharlık tavsiye etmişler kış için
DefneRana3881 Burdefff alt katım yakmadığı için yerlerim soğuk oluyor o yüzden ikisinide alacam galiba