Antalyalianne Kızlar çok fazla lekeleniyo parmak izi özellikle şu alt kısımlarında ben bunları nasıl bi bezle silmeliyim sarı bezle fln silince çok daha leke bırakıyor ya
_yusufunannesi_38 Antalyalianne mikrofiber bezle silmen lazim canim benim dolaplarimda boyle ben farmasinin genel temizlik bezini kullaniyorum birde kullan at islak mendili var onu kullaniyorum keske bu sekilde yaptirmasaydim gorunuse aldandim ama cok lekeleniyo bez elimden dusmuyo😔
pogacayanakk Antalyalianne bu tarz leke bırakan yüzeylere miktofiber bez kullanılması lazım. şoklarda da var ordan alabilirsiniz
Antalyalianne _yusufunannesi_38 Ben kiraciyim canım ama dediğin gibi çok kirleniyor ya o ıslak mendillerden memnun musunuz bende merak ediyorum onu denemedim hiç nerelerde kullanıyosnz
_yusufunannesi_38 Antalyalianne valla ben memnunum her yerde kullaniyorum tv camini siliyorum tv sehpasini fayanslari lavabo kenarini dolaplari buz dolabinin raflarini herseyde kullaniyorum islak mendili zaten genel temizlik bezide ayni sadece islatim sıkıyorum deterjan kullanmaya gerek kalmiyo
KUTAY61 Mikrofiber bezle silmelisin sadece dolaplarina kullanacagin bi atlet gibi biseyle deterjanlayarak sil mikrofiber bezi islat durula lekesi çıkar
Antalyalianne _yusufunannesi_38 Anladım canım bende istiyorum onlardan da emin olamadm alayım deneyeyim
_yusufunannesi_38 Antalyalianne  eger linki acilirsa ve yasak degilse instagram hesabim bu siparis vermek isterseniz yada urunleri incelemek isterseniz sayfama beklerim