Motherb
Gizemlibirisi
Mira2021
Aslihan95
Ferdimom
Zeynep97
Asldrk
Ferdimom
Yorgunmom_
Ceylan578
Mira2021
merhaba efendim öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz bizler saygı ar ge olarak kamu kurum ve kuruluşlarının araştırmasını yapmaktayız aynı zamanda belediye seçim araştırmalarını yapmaktayız saygı arge olarak çalışma saatlerimiz 09:30/19:00 arası olup 1 saatlik molamız mevcut pazar günleri tatildir 2 şekil çalışma sistemi bir tanesi asgari ücret + ek olarak 200 tl elektrik destegi 200 tl sadece evli çiftler için aile geçim destegi 100 tl ise internet destegi sunmaytayız diger sistem serbest zamanlı anket başı prim anket başı 3 tl olmaktadır farklı bir destek bulunmamaktadır ödemelerimiz her ayın 15 de garanti banka hesabınıza yatırılır 15 günlük deneme sürecimiz vardır uzun dönem çalışacak arkadaş aramaktayız eğitim tarafımızda yarım saatte verilmektedir uzaktan baglantı yaparak bilgisayarınıza proğramları yükleyerek hemen iş başı yapmaktasınız işimiz kolaydır ikna sürecimiz,satış,yada vatandaşlardan özel bilgi istemiyoruz sadece anket yapıyoruz soru sorup aldıgımız cavabı işaretleyip geçiyoruz aklınıza takılan bir soru varsa yardımcı olabilirim ?
Bu iş tanıtımı ve saatleri, size eğitim videolarını da atayım eğer kafanıza yatarsa numarasını veririm. Ama dediğim gibi bende henüz başlamadım bilgisayarımı yenilemeyi bekliyorum.
https://www.youtube.com/channel/UC8nz0nffUf233cXa3yertxg
Bu da eğitim videosu. Yapabilirim derseniz numarasını atayım bide siz konuşun. Sahibindende buldum bu işi bu arada.