Duru24 Çocuklarımıza corap giydirip mi uyutuyorsunuz canlar çok zararlı dıyorlar ama napıyım gecenustunu cok açıyor üşümesin hasta olmasın dıye giydiriyorum sizler nasılsınız
Buse-94 Duru24 yatak odamız ideal sıcaklıkta o yüzden çorapsız uyuyor benimkide hiç örtünmez ama hiç üşümedi şimdiye kadar sizin odanızın sıcaklığı nasıl ?
MelindaMelisa Duru24 Ben lastiksiz çorapla yatırıyorum küçüğü büyük elinden gelse zıbınla yatacak.Bizim evimiz kaloriferli gece ısısını düşürüyorlar onun için giyindiriyorum
Wanderlust Duru24 ev 22 derecede ince pj ve ustu acik uyur hasta olmaz aksine kat kat giydirip terleyip teri soguyunca hasta oluyorlar bebeginize bakin eger sicaksa usumuyordur sicagi sevmez cocuklar
Alparslan616161 Duru24 çorapla yatmak ii değil bi doktor demişti büyükler içinde geçerli kan dolaşımını yavaşlatıyormuş çorapla uyumak
guno Çorabın lastik kısmı darsa sıkıntı. Değilse yatılabilir diye biliyorum. Ben çoraplı tulum giydiriyorum mesela. Çorapsız tuluma kendi çorabını giydiren anneler biliyorum bol olsun diye.
Feyzosumunannesi Duru24 evimde doğal gaz yok klımayı acıyorum 2saat ıcerı ısınıyor kapatıyorum çorapsız ve pıjama takımı ile yatırıyorum 2 baddanıye örtüyorum ama Mersinde yaşıyorum bebeğim 7 aylık
Aysegul93 Duru24 yo artık zararlı değil boğaz kısmı sıkmasın ve gündüz giydiği olmasın uzmanlar böyle söylüyor tamamen size kalmış
Balkupum2505 Duru24 dogdugundan beri corapsiz yatiririm. 2,5 yasinda şuan uyucagi zaman kendi cikariyo 😀
Dilruba_1 Aya gireceğiz nerdeyse 1 aydır çorapsız yatıyorum hem ayakları biraz hava alsın hep kapalı vaziyette kalmasın gündüz de ara sıra çıkarırım rahat etsin diye