Emmosch Kızım 2 ay 1 haftalık,emzirirken yada ayağımda sallarken tv açık oluyor yada bazen telefona bakıyorum ,zararı var mıdır acaba uyuduğu odada tv nin açık olmasının?çok mu abartıyorum yoksa?
Askimizinmeyveleri Emmosch benim kızımda öyleydi renkli renkli olunca dikkatini çok çekiyordu toptan kaldırmıştık 4 yıldır evimizde yok tv 😂😂😂
uykusuzbirana Emmosch kızım 15 aylık doğduğundan beri TV açık ara ara bakıyor 4-5 dakika sonra ilgisini çekmiyor zaten . Kapatmayı kısıtlamayı uygun bulmuyorum sonuçta bir başka eve misafirliğe gitsek TV kapattırcak değiliz.Cocukların bilmediği şeyler daha çok ilgisini çekiyor ve merak uyandırıyor diye düşünüyorum
Elisa34 Emmosch bilinçli izletmedikten sonra bişey olmaz ne kadar uzak tutarsanız belli bi yasa kadar k kadar iyi
Asliberen Ben izliyorum TV akşamlari. Kızım da buna alışık olduğu için dönüp bakmıyor bile. Ama hiç görmeyen çocuklar gördüklerinde daha ilgili ve meraklı oluyorlar TV ye karşı o yüzden çok katı olmayı da doğru bulmuyorum. O izlemiyor zaten. Radyasyon a gelecek olursak telefonlarimiz daha çok radyasyon yayıyor onları ne yapacağız. TV yi en fazla 2 saat izliyoruz ama telefon lar hep evimizde ve hep açık.
Emmosch Yanlış anlaşılma olmasın izletmiyorum ,o uyuyor yada emiyor oluyor ben izliyorum radyasyon açısından sormuştum aslında,bazen renkler dikkatini çekip bakarsa hemen kapatıyorum