Sedaekrem Minikkelebekim vaa canm benim bebegım 15. Ayın ıcınde normalde beden tablosuna gore daha buyuk giymesi gerekirken 20 numara ayakkabı oldu fakat bendede soyle Bı sorun var ayak numarası tmm ama yan cırt cırt yeri biraz genis buna uygun ayakkabı onerısı oan varsa yoruma yazarsa sevinirim :)
Minikkelebekim Aysegul93 neyi bilemezsiniz? Ben benim bebeğimin ayak numarasını sormadım ki. İki yaşında bir cocuğun ortalama ayak numarasını sordum
Aysegul93 Minikkelebekim belki bebeğin iri belki de normalden zayıf . Valla hiç bir arkdşıma ayak numarası kaç diye sormadım söylemediler de fikir sahibi olalım az mantıklı düşünün.oğlum 11 aylık ama ayına uygun değil ortalama değil yani. Umarım Beyniniz bunu anlamıştır
Minikkelebekim ZhraCelik benim elimde bi ayakkabı varşuan kar botu 22 numara. Oğlum şuanda tam 13 aylık ama ayağı 20 numara gibi. Seneye olur mu sizce 22 numara tam bu zamanlar. Yoksa değiştirsem mi
mysa2 Minikkelebekim 24-25 giyer canım ortalama birde ayak taraklıysa ayakkabıya göre de değişir. 22 küçük gelir bi sonraki sene için değiştirin 😊
ZhraCelik Minikkelebekim değiştirin bence olmayabilir benim oğlumun ayakları küçük ama genelde oğlumla yaşıt çocuklar 23 24 giyiyor en az