Milamoms Kızlar merhaba doğalgaz yardımı yattı bana ödeme sayfasından ödeme yapamıyorm sürekli abone ve yardım hak sahibi bilgisi uyuşmuyor gibi bı hata veriyor abonelik bilgisi guncelliyorum gene aynı hatayı veriyor nasıl yapacağım bilen var mı
Milamoms esmanuursss PTT aynı sorun olmaz demi olmadı öyle yapicam bebeğimle gidip beklemek istemedim
Milamoms Masal06masal teşekkür ederim PTT ye gidip beklemek istemedim o yüzden sordum aslında e devletten bu sorunla karşılaşıp çözebilen varmı diye
Alya-Sena Milamoms biseyi yanlis giriyor olabilirsiniz ozaman iyice kontrol edin . Ben odedim bi sknti yasamadm e devlleetten
Milamoms Alya-Sena güncelliorum abonelik bilgilerini öde diyorum faturada çıkıyor sonra yardımın hak sahibi ve abone numarası eslesmemektedir deyip hata veriyor
2prnses1prens Milamoms kiracımısınız eğer kiracıysanız doğalgazda kendi üstünüze değilse ondan olabilir
Milamoms 2prnses1prens kiraciyim ama doğalgaz eşimin üzerine yardım da eşime çıktı zaten ama bir türlü ödeme yapamıyorum