bsratetik Kızlar 5 ay 15 günlüğüz ek gıdaya hiç başlamadım sadece anne sütü alıyor yavaş yavaş başlamak istiyorum emmesi çok azaldı zorla emziriyorum neredeyse neler verebilirim pirinç ununu felan okuyorum bu aylarda olanlar siz neler veriyorsunuz
Eminecak bsratetik 5 aylıkken kilosu vs iyiydi oğlum ama doktorumuz tadimlara başlayabilirsin demisti. Sizde sebzelerden yumurta ve yogurttan başlayın bence çünkü alışma süreci de bazı bebeklerde uzun sürüyor mesela benim oğlum bir aydir deniyoruz hic bir şeyi kabul etmiyor. Mama yerine de ek gida bence daha mantikli çok tahıllı pirinç unları tarhana corbasi sebze corbalari doyurucu olur kilosuna da destek olur onlari tavsiye ederim
YagmurAcar3009 bsratetik kuzum ben 5 ay 13 günlükken havuç ile tadıma başladık daha sonra patates daha sonra kabak ve dün hepsini karıştırıp verdim yarın yada salı günü de Yoğurt tadımı yapıcam 3 gün kuralı var tabii ne yalan söyleyeyim ben 2 gün verdim hepsini tabi Süt ve süt ürünleri 3 gün yapıcam ve tek sıkıntı ki kızım sevmedi verdiklerimi
Yaseminsaribas bsratetik buraya danışman yerine doktorunuza danışmalısınız 🥰bizim kilomuz boyumuz iyi diye başlamamızı önerdi 3 gün kuralı ile gidiyoruz yarın 6.gün ve çok şükür güzel ilerliyor 🤩
YagmurAcar3009 Ben bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama pirinç unu sadece bebeğe enerji kaynağıdır onun haricinde gereksiz diye bir yazı görmüştüm