Eylul44 canım yapamazsınki bebekle iş mi yapılır ben 2+1 küçük evimi toparlayamıyorum değil dubleks huhh 🙄 ben artık sadece yemeğimize odaklanıyorum günlük yemek hazırla ye topla bulaşık rutini çocukla uğraşma rutini zaten yoruyor birde çocuğun ve bizim kıyafetlerimizi yıka topla katla anca yani. Yemek yabiliyorsam çok şükür deyip günü kapatıyorum çünkü çamaşır da çok çıkıyor dağ gibi o bile aşırı yoruyor zaten fazlasıyla. Sadece gün içinde bunları yapıyorum birde oğlumla oyun oynamaya çalışıyorum yarım saatte olsa. bazen boşluk bulunca bir süpürge çalıştırmayı derim oğlum durmaz bende eşime derim elinden geldiğince o da haftada bir süpürür siler anca o elim değerse ben uykum yoksa gece filan bazen toz alırım vileda yaparım ama çok nadir yani. Bende çok sinirleniyorum ev dağınık ve pis olunca ama gücüm yetmiyor arık sal ak zorundayım oğlum 28 aylık 1 hafta sonra da kızım doğacak mesela oğlum il doğduğu zamanlarda ben önüme konan kahvaltıyı yemeği vs bile yiyemezdim 7 ay kaynanama kaldık o yemek hazırlar önüme koyardı düşün kolik bebekti önüme konan hazır yemeği bile yiyemez aç kalırdım değilki kalıp bir süpürge bir vileda yapayım toz alayım yok yani olmuyordu 1 yaşına kadar böyleydi 1 yaşından sonra ayaklanınca ufak ufak temizliğe başladım 2 yaşından sonra da 2 yaş sendromu başladı gene sadece yemek ve çamaşır dan ve tabiki oğlu dan sorumlu olabildim. Çokta şeyapma yani mikrop kapmaya ak kadar temizlik yap yemeğin hazır olsun çamaşırları yetiştir gerisi önemli değil eşin yapsın ya da kadın tutsun