Eylul44 Kızlar benim işim hiç bitmiyor bazen ev işi yapmaktan bebeğimi ihmal ediyorum evimiz dubleks işi çok bir yer kirli olunca kafama takılıyor bebekle iş yapmak zaten çok zor bir türlü düzene giremiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor
Ebruliiiiii Eylul44 yapamıyorum ki birini yapsam öteki kalıyor hele bide yemek olayı var ki artık bıkmış vaziyetteyim
Hep_mi_uykusuz Eylul44 Bitmiyorsa zorlama yarin yine ayni seyler ipin ucunu da kacirma bazen kalabilir bazi seyler Bende akşama kadar yika pisir yika as katla supur sil yani herkes gibi
pasaklisinkukuli Eylul44 bi gün alt katı bi gün üst katı temizliyorum ama taşıncaz dubleks istemiyorum artık
Ayssss1 Eylul44 benim evime dubleks ilk zamanlar bende oyleydim simdi cok onemsemiyorum ust kati cok sık kullanmadigim icin cok sık temizlemiyorum da
Ayssss1 Eylul44 yok hayir benim yatak odalarim alt katta ust katta misafir odasi ve camasir odam var utumu vs orda yapiyorum
Fatmannny Eylul44 bende sürekli aklım orda oluyor ve ev çok çabuk dağılıyor allahtan pazartesi işe başlıyorum da bu kadar takmicam evi çok zor diğer türlü robot süpürge aldım onu açıyorum o evi süpürürken ben toz alıyorum mutfakla felan uğraşıyorum süpürge bitirince silip kapatıyorum kapıları yemeği de eşime kitliyorum
AntiSosyallKelebek Eylul44 Geceden yaparım çoğu işimi sabaha isim kalmaz biriktirme bekletme huyun yok o yuzden çok dağılıp kirlenmiyor tek bekleyen ütum olur oda hafta da 1 geceleri yapıyorum
Bussi AntiSosyallKelebek of şu enerjinin yarısını bana verir misin lutfeeeegn suan kalkıp bulaşıkları makineye dizmem için beni ikna et shhs
Merhaba10 Eylul44 dağınıklığ çözümü olan var mı? Yetişemiyorum kendimi yiyorum stresten bebegım iştahsız diş dönemi ve kucaktan inmiyor geçenlerde görümcem bize gelip pisliğe bak bu evde çocuk mu buyur sosyal sorumluluğu arıcam gelio alsınlar bebeği dedi hadsiz köpek. Pis değilim kesinlikle ama aşırı dağınığım çözüm bulamıyorum
Ceylan578 Merhaba10 Görümceniz size el atıp yardım edeceğine dediği şeye bakın ya yerinizde olsam asla bir daha evime almam onu dağiniklik için de bebekle tanikide yetismek zor ama.verebileceğim tavsiye eşya olarak elinizi neye atıp kullanıyorsanız onunla işiniz biter bitmez tekrar yerine koyun asla ertelemeyin ertelemk birikmesine neden olur ama fazlada takmayın yani boşverin yeterli bebek ve siz mutlu olun iş yerine gelir zamanla
Hill97 Bussi tatlim smdi oturdum acrim bir dizi koydim karsima makkneyi bosalttim kirlileri dizdim elimde yikanacaklari yikadim ocagimi sildim tezgahi camasir suyuyla bir guzel temizledim sari bezide attim tezgaha mis diziyle cok guzel yapiyor baska turlu banada sarmiyor
AntiSosyallKelebek Bussi Sabah kalktiginda tertemiz bir mutfağa uyanmak istemez misin 😀 o halde kalk kirli bulaşıkları olmasi gereken yere makinaya koy temizlik imandandır 😁
Hill97 Eylul44 ananemin bir lafi vardir kapiyi dısardan kapatinca isler biter diye 🤣🤣🤣 Allah im kapattir o kapilari bize disardan
Bussi AntiSosyallKelebek mm düşündüm de sabah uyanmam için suan uyumam gerek o yüzden şimdi uyuyum en iyisi tskler 😋😂
Asyapolat AntiSosyallKelebek ben de öyle diyorum ama bebek uyurken ben iş yaparsam bu sefer sabah uykusuz kalıyorum. Öyle düşünerek yatıyorum elime telefonu alıp yine uykusuz kalıyorum napaacgım bilmiyorum
uyanancirkin Eylul44 yetişen yetişiyor yetişmeyen ertesi güne kalıyor. Takmıyorum ya benden ve çocuklarımdan değerli değil nasıl olsa bikaç güne aynı olacak🤣🤣
AntiSosyallKelebek Ulusefe012 Hemen söyleyeyim sağım da aynı ben gibi bı manyak var gece 11 de bile supurge açar solum ve üst katım boş 😁 33 aylık kızım var 12 den aşağı uyumaz i yüzden diledigim saatte süpürürum ama ben sabah kahvaltidan sonra supurup silmeyi tercih ediyorum oda yarım saatimi alıyor kızım ve oğlum 4 gibi öğle uykusuna yatar o vakitte de yemeğimi yaparım herşey planlı programlı aksilik çıkmadığı sürece