Kizlar oglum 29 aylik bebekliginden beri babasina duskunlugu var babasi varken asla gozu gormez beni ama sorun su ki son bi kac gundur beni surekli tersliyor yanina yaklassam git diyor anneyi sevmiyorm babayi seviyorum diyor hatta nasil ogrendi bilmyorm ama tukuruyor bana vuruyor git diyor sana sunu alcam yapcam dedigimde hayir baba yapcak diyor ben bisey alip surpriz yaptm sana aldim dedigimde hayir baba aldi diyor ve her gece babasinin onu uyutmasini istiyor beni yatakta istemyor sen git burda uyuma diyor ama bu hareketlerine bazen babasi guluyor acaba suc birazda esimde mi hayir anneye oyle davranma dese anne senle uyucak gbi seyler dese oyndklarnda annede gelsin dese belki cocukta boyle yapmaz duzelir az once ayagni carpti mesela kapiya babasi yakindaydi sarildi ona optu ama bende hemen sesine kostm egildm opmeye yok git dedi evde babasi olmadigndada kendi kendine oynuuor ihtiyaci olmadan asla beni cagrmyor bakmyor bana cok uzuluyorm napmam lazim normal mi boyle bsey yasayan var mi nasil davranmam lazm lutfen akil.verin