Nejlayigit https://imgyukle.com/i/JzrVXN Merhaba kızlar oğlumun dişleri mı çıkıyor sizce tecrübeli anneler yazar mısınız oğlum 3 gündür öksürüyor grip oldu geceleri sürekli uyanıyor zor uyuyor aşırı huysuz gece de gündüz de ben diş ten dolayı olabilir mi diye düşünüyorum yada usuttu mu acaba anlamadım bu arada oğlum 7 ay 3 günlük
joyfulmom Nejlayigit bizimde bir tane patlamış elimi degdirdim diş var 🤭 her şeyi kemirme isteği dışında belirtisi yoktu sanırım sizinde patlıyor 🥲
Ssesen Nejlayigit benimki de huysuzluk dısında her seyi var dediginiz gibi ama salgına baglıyorum dis zannetmiyorum. Yani en azından benimkini
bebegim25 Nejlayigit ayy fotoğrafa bakınca sanki benim oğlumun ağzını çekmiş gibi çok benziyor 😊😊😍 bu arada dişleri çıkıyor benim oğlumunda öyle
Nejlayigit Meliisa ya inşallah korktum hasta oldu usuttu diye sonra dişleri geldi aklıma insallh biran önce çıkar peki tahmini çıkması kaç gün sürdü sizinki
Meliisa Nejlayigit bizimkide bu şekil dişi patladı ama ne zaman çıkar bilmiyorum 12.gün olduktan sonra daha çok belirginleşti
Ali-Eymen Henüz patlatmış görünmüyor bence ama dişten dolayı öksürük olmayabilir huzursuzluk oluyor gece gündüz, ateş oluyor ama öksürük hiç duymamıştım yine de önleminizi almakta fayda var
Nejlayigit Ali-Eymen yani bebekte dış nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 20 ilk fisim çıkarken boğazım şişmişti öksürük falan vardı kendimi düşünerek bu düşünceye kapıldım ilk bebeğim tecrubesizim