Aselbusraa Canim sevgili anneler uygun fiyatlı kablosuz supurge önerecek olanlar var miii kullanıp mennun kalinan marka ve modelleri yazabilir misiniz?
Ayssss1 Aselbusraa merhaba ben 5-6 aydir grunding dik supurge kullaniyorum cok memnunum elim kolum oldu resmen hergun o hazneyi bosaltirken hayret ediyorum nasil bu kadar toz oluyor diye
esinaltintaas Aselbusraa Canım ben bosch ultimate 7 aldım 6bin tlye daha gelmedi ama arkadaşımda görüp almıştım 2 aydır kullanıyor çok memnun kırılabiliyor olması büyük avantaj başlığında da ışıkları var motor garantisi 10 yıl diğer parçalar 2 yıl garantili
Nisann0601 Aselbusraa bakalm suan kargoda yarin veya persembe gelir insallah hemen denemek istiyorum.
Nisann0601 Aselbusraa https://imgyukle.com/i/J1mt9n geldi bile supurmeye basladim ama halida cok zor kayiyor yaaa kolum agridi turboda cekmeye calistim
Aselbusraa Nisann0601 hayırlı olsun güle güle kullanın…bende yengenin evinde kullanmıştım odayı supurdukten sonra elim uyusmustu
Nisann0601 Aselbusraa eski supurgemin ici daha cok doluyordu tum evi supurunce bunda cok dolmadi yada pazar gunu supurmustum ondada olabilir. Ay biraz kol yoruyor bu kablosuzlarda onuda goz onunde bulundur suan ilk kullanisiim hic kullanmadim daha once kolumu yordu elim agridi dysondami boylemi acaba
Defhi Philips Kablosuz Elektrikli Süpürge 8000 Serisi Aldım. Hem hafif hem çok kullanışlı. İlk modda bile her şeyi süpürüyor. Sapını bu modellerde elektrikli süpürge gibi değilde biraz daha yatay tutarsanız halılarda daha kolay süpürürsünüz.