hatice_ahsen Bebeğim 15 aylık 2 cisi yolda hanımlar kızım artık gün içinde 1 saat uyuyor toplasan..akşamları 12 gibi zor yatırıyorum yoruldum artık sabaha kadar uyumuyor emerek uyuyor emzik mama yok çok seçici bir bebek Allah rızası için tecrübelerinizi paylaşır mısınız yoruldum
Elika00 hatice_ahsen sabret canım koy bir süt yap bi salep iç bebeğinle karşılıklı ona da sütünü sağ ver yapacak birşey yok maalesef İstersen papatya çayı dene benim oğlum sevmedi içmedi ama sevenlerin sabaha kadar uyuyormuş
1gokce1anne hatice_ahsen geçiyor canim benim ben cok ağladığımı biliyorum o kapilarin bir dili olsa sinirden sürekli kapı carpiyordum eşim duysun diye ama şimdi çok şükür hersey geçiyormuş diyorum 3 yasinda kızım simdi en iyi arkadaşım herseyi birlikte yapıyoruz az sabır hersey güzel olacak
Snmadr Benimde ki 16 aylık doğduğu günden beri uyku yok geceleri 10 kere kalkıyor ağlıyor sallattırıyor rezene ıhlamur veriyorum işe yaramadı bay bay mı ne uyku damlası var aldım kullandım işe yaramadı sabrediyorum
hatice_ahsen Snmadr rezene bende çok içtim ona da verdim ıhlamur da yapıyorum Arada yok artık kendimi yetersiz hissediyorum milletin çoçuğu bayılıp kalıyor bizimkisi maşallah enerji küpü uyku yok yemek yok ne yapacağım şaşırıyorum
hatice_ahsen Elika00 hiç denemedim papatya küçük olduğu için sakıncası olur mu acaba aklımda kalsın denemek isterim
hatice_ahsen Elika00 sütümü ilk zamanlar çok sağdım biberon kabul etmiyor emzik emmiyor illa meme olacak
hatice_ahsen nesekaan sabah 8 buçuk gibi uyanıyoruz ama sabah 6 ya kadar 20 defa uyanıyordur gün doğacakken uyuyor o ara 2 saat aralıksız öğlen uykusuna 12 gibi yatırıyordum son 1 haftadır öğlen 2 3 buluyor onda da hemen uyanıyor
Elika00 hatice_ahsen kız 15 aylık diyorsun 2 aylık bebeğine verenler var tabi bir iki kaşık veriyorlar doktorum da söylemişti bana ben 3 kaşık zor verebildim 10 aylık oğlum içmedi sevmeid
nesekaan hatice_ahsen sabah 8:30 cok gec buyudukce uyku aralıkları acılıyorum malum 7:30 da uyandırsanız oglen 12:30 gbı uyutmayı deneseniz sabah gec kalkması gunduz uykusundan calması demek gunduz 1,5 2 Saat uyuyan cocuk az uyumaya baslıyor
Haffuse Benim kizim da uyumuyor, perisan halde besiginin yaninda, yorulup uykusunun gepmesini bekliyorum… 😪
nesekaan hatice_ahsen ama alıskanlık halıne gelır sureklı gec yatıp gec kalkınca o sekılde devam eder hep 25 aylık benım oglum bu zamana kadar sabahları 7:30 8 gbı uyandırım gec yattıgı zaman dahi olsa sabah yıne erken kaldırırım