IpekIncii Bebeklerin uyku düzeni tam olarak ne zaman düzeliyor 🤦🏻♀️ 5 aylık olduk hala saat başı illa bi kım kım ediyor, bazen yarım saatte bir 🤦🏻♀️ 3 saatte bir mamaya kalkıyor 🤦🏻♀️ çok yoruldum çok uykusuzum. Ve gecede 11 12 gibi uyuyor 😢
Merveeemeeliss IpekIncii artık siz eğitim verebilirisiniz keşke bende 5 aylıkken verseydim 8 aylık olduk çok zorlanıyorum
Mybellam_21 Uyku eğitimi vermeye hazırlanmalısınız. İnstagramda eğitim veren ve nasıl olması gerektiğini anlatan eğitmenler var. Genelde 6.ayda eğitim vermeye başlatıyorlar. Ben çok geç keşfettim 16 aylığız 1 aydan beri eğitimdeyiz. Ve sabah kadar en az 20 kere kalkan bebeğim şimdi 2 kere kalkıyor çok şükür. Zamanla daha da oturacak ve hiç kalkmıcak inanıyorum. Ben başardım sizde yapabilirsiniz hemde geç olmadan
Batal24 IpekIncii benim oğlum 6 aylık 5 aylıkken bizde öyleydik fakat ben takip ediyorum Instagramdan uyku eğitimi verdirenleri benim şahsi görüşüm kendin bi düzen kur gece çok uyanmasının sebebi ya gündüz çok uyuması ya aç olması çok ya da gazı olduğu diyor uyku eğitmenleride biraz sabredersen başarabilirsin.gündüz oyunlar oynat yüz üstü koy dursun biraz söyle yormaya çalış günlük rutin oluşturun. Dışarı çıkartın eminim iyi gelecek.
Mybellam_21 IpekIncii valla şöyle söyliyim belli başlı takip ettiğim birileri yok. Ben araştırdıkça karşıma çıktı. Biliyorsunuz birşeye bakınca hep karşına çıkar☺️ bende karşıma çıkanların hepsine baktım ve okudum ama zaten hepsi aynı hemen hemen. Kararlı istikrarlı olacaksın en önemli birinci kural bu. Biz 1 yaşını geçtiğimiz için gece beslemesini bıraktık. Şimdi sizin bebeğiniz küçük gece beslenmesini kesemezsiniz ayınıza göre uyku rutinleri oluyor ona bakarak araştırarak başlayabilirsiniz. Geç kalmamanızı öneririm🌸
Mybellam_21 IpekIncii mesela baldan_anne diye bi eğitmen var onun sayfasına bakabilirsiniz. Birde sizin için buldum bebekmeselesi diye bir sayfa var uyku eğitimini anlatıyor
Mybellam_21 Buketmirac mesela bitane buldum baldan_anne ordan bakabilirsiniz ama bitaneyle sınırlı kalmayın. Ben çok sayfa okudum ama işte takip etmediğim için bilmiyorum. Araştırdıkça karşınıza çıkacaktır
Mybellam_21 Buketmirac bebekmeselesi diye bir sayfa var uyku eğitimini anlatıyor oraya da bakabilirsiniz. Ve karşınıza çıkan tüm uyku eğitimi yazılarını okuyun 🌸
Babylovee Benimde bebeğim 10 aylık gece beslenmesi 4 5 kez olabiliyor uyku eğitimi yok bize de önerebileceğiniz gece beslenmesi yatmadan önce ne olabilir ve uykuyu nasıl yaptınız 💕
Mybellam_21 Babylovee açıkçası 1 yaş öncesi olduğunuz için bişi diyemem onun beslenmesi nasıl olur. Benim bebeğim 16 aylık yani 1 yaşını geçtiği için hep onları araştırdım. Sizde kendi ayınıza ait olanını araştırıp bulabilirsiniz ama eğitim şart 🌸