Kutay_22 egeninanns aslında bi dönem okumuştum. Hatta Ahmet Ümitin kitaplarını severim bu yüzden. Bi bakayım teşekkür ederim
Leyla1938 Kutay_22 Ahmet Ümit çok severim nerdeyse okudum tüm kitaplarını. Sinan Akyüz de çok güzel yazarlardan
Dolores Dondurmalikahve ben okudum. Tavsiye ederim. Körlük ve sonrasında görmek kitabını da okudum. Unutulmuyor 🌸
Babygirlsmom ballikekim okuyamadığım tek kitap, yarısına zor geldim. Hiç bir kitaptan böyle sıkılmadım. Düğün hazırlığı stresli bir dönemde okuduğumdan da olabilir ama yok yani asla bitiremedim, uğraştım olmadı 😅
lavanta35 Zülfü livanelinin bütün kitapları❤️ en sevdiğim serenad ve kardeşimin hikayesi. Yaşal kemal ince memed serisi
Kutay_22 lavanta35 içlerinde Yaşar Kemali okumadım, kitaplığıma almayı düşünüyorum. Tesekkür ederim 🌺
Dolores Kutay_22 1)Zor Kişiliklerle Yaşamak 2) Seninle Başlamadı 3)Sinekli Bakkal 4) Geliştiren Anne Baba 5) Puslu Kıtalar Atlası Bunlar son zamanlarda okuduklarım arasında gerçekten hoşuma giden kitaplardı. Tavsiye ederim 🥰