Sabriyeee Kızlar kızım sürekli pişik oluyor pişik kremi kulaniyom ama gene ise yaramıyor zeytinyağı sürüyorum sürekli neden pişik oluyor anlamıyorum yazın olmadı iki aydır sürekli pişik oluyor
Poncikkkk Sabriyeee kullandığınız bezi ve ıslak mendili değiştirin zeytinyağı daha kötü yapabilir mustela sudocream bepanthol hametol kremleri kullanın bnde sudocream işe yaradı
HsynKbra Sabriyeee siz ve bebeğiniz asitli şeyler tüketmeyin. Kantronyağı sürüp havalandırın bi kaç kere geçer inşAllah
Zelihanur Ek gıdaya geçiş döneminde oluyor. Eskiden kullandığımız tüp arkı krem çok iyi geliyor bir defa sürünce geçiriyor
Sabriyeee Ben mustela pişik kremi kulaniyom ama faydalı olmadı altını aldırmıyor ve çok sık değiştiriyorum altını nasıl oluyor anlamıyorum
Poncikkkk Sabriyeee yeni değiştirmişsniz bezi o da yapabilir bnm bebeğimde sleepy iyi gelmedi mesala molfixten mennunum birde bebeğiniz mandalina portakal tarzı şeyleri sık tüketir mi böyle asit içeren şeylerde pişik yapabilir
guvendkyr1 Mısır nişastası sürün pişiğin olduğu bölgeye etkili olacaktır. Gerçekten geçiriyor. Bi çok kişiden de olumlu sonuçlar aldığını duydum. Deneyin bi isterseniz
Sabriyeee Poncikkkk evet mandalina portakal yedi dün sürekli ve bugün pişik oldu büyük ihtimalle o yüzden olabilir bide dis çıkıyor üçüncü dışı çıkıyor ishal de olunca baya kötü oldu ya kıyamıyorum