alparslanmomsss Merhaba anneler size sorum bosch seri 7 dikey süpürge nasıl acaba ? Bosch BCS711XXL Model bu ürün ?
Laydaren alparslanmomsss bu süpürgesini bilmiyorum. Ama boschtan süpürge almamaya ben yeminliyim. Servisi süpürge için eve gelmediği gibi aldığım 2 süpürge de dönemlerinin en iyisi olmasına rağmen elimde patladı
nazbalim alparslanmomsss ben kullanıyorum yaklaşık 3 aydır, çook memmunum. Çekiş gücü baya iyi 3 kademesi var. Şarjıda evim dubleks tam süpürmeme yetiyor, bataryası ile ilgili bir sorun yaşarsanız satılıyor değişimi kendiniz yapabilirsiniz
Kalbim22 nazbalim merhaba halıda gitmeme sorunu yaşıyor musunuz yorumlarda öyle yazıyor da. Kullanımı kolay mı yani
nazbalim alparslanmomsss evet tek batarya 7 serisinde diilde 8 lerde çift batarya oluyor galiba ama hiç gerek yok siz heryerden temin edebilirsiniz bataryasını, bosh un bütün elektroniklerndeki batarya ile uyumlu
nazbalim Kalbim22 yok hayır ben yaşamadım zemine göre ayar yapılırsa sorun olmaz bence, 3 kademeli ayarı var