Rabia6363 Selam anneler bebişim 6 aylık ve sadece anne sütü ve ek gıda veriyoruz kilomuz 8 mama versem hangisini vereyim ya da vermeli miyim
Kuzularinanasi Rabia6363 niye mama verme geregi duydunuz ki.gerek yok emiyorsa .kilosu da iyi ztn masallah.
Damlaebrardmr Rabia6363 merhaba 😊 kaç saatte bir emzirypsunuz ek gıda nasıl vermeye başladınız yazabilir misiniz ? Bende sadece anne sütü veriyorum bence sütünüz varsa hiç mama vermeyin ne kadar şanslı bebeğiniz 😊kilosu da gayet iyi maşallah 🥳
Mukaddes_5 Rabia6363 Ne mamasi millet anne sutune hasret yapmayin iyi bisey degil zaten . Kilosu gayet normal ayrica mama doktor kontrolüyle baslanmalidir kafaya gore verilmez
Rabia6363 Kuzularinanasi internet anneleri kullanıyordu dedim ben mi yanlış yapıyorum mama vermem mi gerekiyor birde çevresel baskılar 🥺
Kuzularinanasi Rabia6363 hayir tabiki.🤗 intermet anneleri ne bilir ki.reklam amacli para kazancaz diye onerirler mamalari.mama anne sutu yeterli dglse kilo alimi yoksa verilir.baskalarini bosverin.siz kendi dogru yolunuzdan devammm.😇
Rabia6363 Kuzularinanasi Çok haklısınız hemşiremizde kilomuz iyi dedi ama bir şeyleri hep yanlış yapıyorum duygusu var ya mahvetti bizi 🥺❣️
Rabia6363 Damlaebrardmr merhaba teşekkür ederim valla değişiyor başlarda iki saatte birdi şimdi ağladıkça acıktıkça kafamıza göre 😂 ek gıdaya da meyve püresi kabak yoğurt öyle başladık çok sık yapamıyorum emzirmeye gayret ediyoruz ama yetmiyor gibi geliyor