halamidagakaldirmislar Kızlar kızıma şimdiye kadar hep mustela kullandım fakat artık değiştirmek istiyorum, hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
livanurvealpinannesi61 halamidagakaldirmislar kızıma 3.5 yıldır hipp baby kullanıyorum memnunum içeriği temiz göz yakmıyor. Onun dışında ecowell ve minidolin var içeriği temiz göz yakmıyor.
halamidagakaldirmislar Irmakmelegim gorkemcim livanurvealpinannesi61 wakawaka Fatima_agaliyeva Teşekkür ederim hanımlar sanırım hipp alacağım eğer memnun kalmazsam diğer markaları da değerlendiririm 🥰🥰❤️
Fatima_agaliyeva livanurvealpinannesi61 valla ben arastirdim hicde kimyasal deyil, pediatrim onerisi ile kullandim ayrica ve dogdugunan beri kullaniyorum, benim kizim hatta alerjik bebek ve alerjide yapmadi) yinede her kesin kendi secimi ben post acan xanima kendi kullandiklarimi onerdim.
halamidagakaldirmislar Yasolinne hipp i bende merak ediyorum açıkcası hatırlattığınız iyi oldu onu deneyebilirim, mustelayı da sözde doğal vs. Diye aldım ama sandığım gibi değilmiş meğerse hal böyle olunca çokta fark etmiyor açıkcası ama hippi merak etmiştim
livanurvealpinannesi61 Fatima_agaliyeva içerik kısmında yazıyor.birçok kimyasal madde var siz bilirsiniz yinede tabi.
livanurvealpinannesi61 Fatima_agaliyeva bübchen de phenoxyethanol ve sodyum benzoat var chicco da BHT var bunlar kimyasal madde Google dan zararlarına bakın Bi.
wakawaka livanurvealpinannesi61 olsun o kadarda herşeyin içinde kimyasal var kızlar bebeklerimizi cam bir fanusun içinde büyütemeyeceğimize göre . Ben herhangi bi yan etkisini görmedim gözleri yanmıyor bişey olmuyor. Doğduğundan beri bu markayı kullanıyorum oğlum banyoda ağlamaz hiç her gün yıkarım olmadı 2 günde bir. Hiç bir sorun yaşamadım abartmayın herşeyi gözünüzü seveyim
Irmakmelegim livanurvealpinannesi61 nedense doktorların önerdiği sampuanlar bunlar ama ben kullanmiyrm farklı şampuan kullniyrm kızımda da icerigi %100 temiz ürün artık yok gibi bisy çocuklarımıza yedirdigimiz sebze meyve bile %100 organik doğal deil ne yzkki %80 bile organik doğal ini artık buluyoruz
Fatima_agaliyeva livanurvealpinannesi61 zaten ne dogalki? Her seyimizde bir katki var) ben bir zararini gormedim herkesin kendi tercihi. Ben simdiye kadar bubchen,chicco ve sebamed kullandim ve bir zararrini gormedim)
livanurvealpinannesi61 Irmakmelegim içerik kısmında yazar kullanılan maddeler zararlı değil ise doğaldır minidolin sıveno ıncia hipp minoris ıva natura naturalive gibi şampuanlarda kimyasal madde yok. %100 organik meyve sebze de gıda var ama fiyat olarak tabiki farklı. Organik gurmem yıllardır organik meyve sebze un VS satıyor.
Berna7 Yazılanların tamamı kötü içerikli. Ecowell kullanıyorum. Çok memnunum. Mustela da iyi değil maalesef.