1bahar Hshsbsbhshs kız ismi Ece Eylül Aren Alya cemre Erkek Ali ismini çok severim Yaman poyraz rüzgar yamaç diyar Kuzey🌸
SeverusSnape Hshsbsbhshs kız için Zeynep, Sare, İpek, Duru, Leyla isimlerini beğeniyorum. Erkek için Ali, Kaan, Yağız isimlerini beğeniyorum.
Irmakmelegim Hshsbsbhshs vqlla kızımın adı ırmak ömür ama aklımda bir kızım daha olursa lina ve ya eliz ismini düşünüyorum Erkek olsaydı beebgim adını ege veya ege berk dusunurdum
Kerem_k1 Hshsbsbhshs oğlumun adı mustafa kerem, selim koymayı çok istemiştim ama eşim kabul etmemişti, kızım olırsa ilerde Gülfem ve cansu ismini düşünüyorum
Hshsbsbhshs Kerem_k1 cansu ismide güzel canım 🌹 ah ah bende oğlumun ismini baran veya atlas istemistim eşim babamın adı olsun dedi şimdi bunuda sana bırakıyorum sen koy dedi
Kerem_k1 Hshsbsbhshs en azından bu sefer izin vermiş 😂 umarım benimkine bu isimleri beğendirebilirim de ilerde sorun çıkmaz😂
Yataberay Hshsbsbhshs biz oğluma Atabey ismini koyduk kulağa alışması biraz zaman alıyor ama cok beğenerek koyduk eşimle ve cok kimse de duymadığım bi isim düşünebilirsiniz bunun dışında Eray, Ela, Yağmur🤭