Cinarimmm Kizlar kafama bisey takildi ogluma dalin sabun kullnyrdum granul canasirkqri icin bitince sivisini aldim dalin hic kokmuyor digeri gibi koku yok nedendir sahtemi acaba
Azraada58 Cinarimmm ay sahtemi bilmem ama ben 5 aydan sonra abcye gectim mükemmel kokusu var yumuşatıcıda abc dalin banada kokusuz ve sanki yıkanmamış gibi geliyor kullandıgımda canm
Nefeess Cinarimmm Antibakteriyel olduğu için kokusu yok bazen ünibaby kullanıyorum o da öyle bebisler için mümkün olduğunca kokusuz parfümsüz ürünler kullanılmalı koku iyi değil diye düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 Cinarimmm bebek deterjanı zaten kokusuz olmalı. Parfüm kokanlar sağlıklı değil aksine zararlı.
livanurvealpinannesi61 Azraada58 5 aylık bebeğe kimyasal deterjan ve yumuşatıcı kullanmak zararlı. İlerde astım bronşit egzama alerjiye sebep oluyor. Mümkün olduğunca kimyasal içermeyen deterjan kullanmak daha sağlıklı.
aslihanbsbg Bende yeni kullanmaya basladim dalin deterjani ama kokuyo bence hosuma da gitti kokusu ama cok fazla gelmiyo gibi kokusu hafif
livanurvealpinannesi61 Azraada58 ben leke olayına çok takılmıyorum ilerde astım bronşit VS riski olmuyor siz bilirsiniz.