Haticeyns 18 aylık kızım bu ara kendi etrafında dönmeye başladı sizin çocuklarla da yapıyor mu korkuyorum biraz otizm belirtilerinde var çğnkü nasıl bıraktırabiirim varmı önerisi
Emineygt Haticeyns yani benim oğlumda 20 aylık o da yeni yeni yapmaya başladı bence hoşuna gidiyor diye düşünüyorum tek başına otizm için yeterli bı sebep değildir bence
ikicocukcokcocuk Haticeyns bu kadar çok otizm için mana aramayalım bence ya seviyordur oyun yapıyordur
Laren Haticeyns Başka belirtiler varsa şüphelenmekte haklısınız ama onun dışında bi sıkıntı yoksa çocuklar oyun oynuyorlar o şekilde normal yani
Sansliyimkiii Haticeyns bizde müziği duyunca hemen kendi etrafında dönmeye başlıyoruz normal bence otizm le alakası olduğunu düşünmüyorum bunun
Harikaanne Haticeyns Kızım 15 aylik 1 aydır döner oynat özelikle müzikte hem döner hem oynar alkış yapar mutlu olur normal birsey otizm vs bağlamayın lütfen
zaafaaa ezgiii12490 benimki de 15 aylıkken yaptı gün içinde sık sık yapıyor adı ile seslenince hemen duruyor ama yarın doktor kontrolü var videosunu çektim bir doktora danışacağım yinede
zaafaaa ezgiii12490 tabi yazarım normal olsa da insanım içine en ufak şeyde kuşku düşüyor bir haraketi görünce her haraketi batmaya başlıyor:(
ezgiii12490 zaafaaa kızım var canm ya bugün gördüm bide önceden her sesleniste bakardı şimdi bakmıyor oyundyken yada işi varken