Ben de cok korkuyordum. İlk bebegim ve cok kucuk diye cok tedirginlik yasiyordum. Uzun uzun arastirmalarim sonucunda cok iyi yorumlar alan ve herkesin 2. Cocugunu bile goturdugu bir doktor buldum. Genel olarak birsey hissetmedi ama benimki cok hareketli bir bebek oldugundan bacaklarinin sabit oldugunu anladigi an biraz cildirdi. Aci cekmedini bildigim icin (hem emla krem hem de uyusturmak icin igne yapildi) cok panik yapmadim. Kucuk oldugu icin cok hizli iyilesti. Benim doktorum bardak taktirdi. Bardak cok ezilip islandikca degistirdim ben cok hamurlasmasina izin vermedim. kucagimda durmayi cok seviyor, bardak yamuldukca baski olsun istemedim. Zaten 3. Gun bardaksiz bez baglaniyor. Hic birsey anlamadi ve hic rahatsiz olmadi. Agri hissseder ve huzursuz olursa calpol ver demisti ama hic oyle birsey yasamadik cok sukur. Eger icinizde suphe varsa bence gonlunuzu ferah tutun. Ne kadar erken o kadar iyi. Donmeyi ogrenmeden ve cok daha fazla hareketlenmeden yaptirmak en iyisi.
Tavsiye olarak yaninizda ilgisini cekebilecek seyler goturun. Mesela cok sevdigi bir oyuncagi vesaire varsa. Emzik goturun, benim aklima gelmemisti doktor parmagimi emdirmemi istedi. Bir de gitmeden emzirmeyin ve arabada uyumasina kesinlikle izin vermeyin ki orda emzirdiginizde kolayca uykusu gelsin. Uyursa ne siz ne o anlamadan biter islem. Bir beden bol bez gotururseniz bardakla rahat baglarsiniz. Bir de cok yapismayan tulum gibi hirsey goturun, bardak ve bez siskinlik yapiyor, kiyafeti bezi bastirip yapismasina sebep olmasin. Simdiden cok gecmis olsun.