Beyzanurrrr000 Kızlar bebeğim 2 aylık olacak şimdiye kadar çok şapka kullanmadık hep takma oyle alışsın dediler bende takmadım şimdi havalar soğuyor takıyorum hiç sevmiyor durmuyor içinde nasıl aliştirabilirim taktığım zaman çok ağliyor😟
Bugsbunny1 Beyzanurrrr000 evinizin ısısı güzelse evde takmaniza gerek yok bence. Ben o aylarda sadece duş sonrası biraz takıyordum sonra çıkarıyordum . Dışarı içinse benim oğluma takıyordum şapkasını zaten dışarıya çıkınca unutuyordu cekistirmiyordu şuanda 17 aylık şimdi çok taktirmiyor ama
pitircikk NukleerBaslikliKizz benim de bebeğim 2 aylık ev 24 derece ama hep şapka takıyoruz. Kayınvalidem çocuk hasta olur kulakları üşür diyor 😅
Beyzanurrrr000 NukleerBaslikliKizz evin derecesi iyi ama dışarı çıkardığımda da takmak istemiyor hiç 😟
Beyzanurrrr000 Bugsbunny1 evin ısısı iyi ama dışarı çıkarken de takmamı istemiyor hiç birde sapklar hep yuzune düşüyor ne yapsam bilmiyorum ya
Uykusuzhergeceeee Beyzanurrrr000 evden çıkarken takmayın. Dışarı çıkın mesela o arada takıverin ilgisini dağıtın