dorukefee Alpaslan_annesi geçen akşam benim tencere kapağı da patladı dolabın içinde durduğu yerde çok şaşırdım öyle bir ses yok Allah korusun mutfakta çocuklar olsa heryerine cam gelirdi karacaya yollasam inanmazlar bir tek kulubu kalmış inanmazlar🤦🏻♀️😬
Eftelya_ser Alpaslan_annesi karaca pişmanlıktır en pahalı tencereaini bile alsan işte sonuç bu benim de hem granit hem çeliklerim karaca zerre memnun değilim 3 sene oldu bir 3 sene daha olsun değiştircem
Alpaslan_annesi Eftelya_ser Allah tan çeliklerim korkmaz artık pilav hariç butün yemeklerimi onlarda yapmaya başladım en sağlıklısı da çelik kullanmak sanırım :))
Tugba6336 Alpaslan_annesi alırlar. Çünkü bir sürü şikayet alıyorlar. Bana orada çalışan evet kavlıyor bunlar değişim yapılır hemen demişti
Alpaslan_annesi Alpaslanmomy kullanıcı hatası diyebilecekleri bir durum yok anca tutup kazımam lazım vadettikleri gibi kalitedeyse yada o kapaği nasıl patlatabiliirm bilemiyorum 😂
Denizanasi92 Asyaveannesi04 ben şikayetvar a yazmıştım süpürgemin parçası kırıldı ücretli aldığım yedek parçanın parasını geri ödediler. Bence hakkınızı ararsanız arkasında duruyor