NurAta Merhabalar oglum 10 aylik kilosu normalin altinda ek gidayi reddediyor emiyor surekli. Bu sureci nasil atlattiniz yardimci olur musunuz
Kuzeymiram NurAta yemek yemeden 20 dk yarim saat once , cok az emziriyordum mesela 10 dk emiyorsa 5 dk emziriyordum , yemek saati gelincede yemek getiriyordum yiyordu az , ben öyle çözdum bide iştah acici vitamin kullanabilirsin
Hediyealp Şahsi fikrim belki diyeceğim herşeyi yapmışsındır buna şüphe yok ama yiyeceği yemeği bırak kendi elleriyle yesin yemese bile bırak oynasın sizinle aynı sofrada yemek yiyorsa zaten sizden görüp yiyecektir bide sakın çok sıkma ablamın oğlu 10 yaşında küçükken çok zorladı ve çocuk hala yemiyor zar zor yani eğer sağlığınıdan yana sıkıntısı yoksa hiç üzülme herşeyin başı sağlık
NurAta Hediyealp cok sagolun ilginiz icin. Beraber yemek yiyoruz. Yer sofrasi yapıp onune koyacagim artik yiyecekleri
Hediyealp NurAta aynen çünkü sen bile bilmediğin birşeyi yemiyorsun ki o hiç bir şey bilmiyor normal hemen ek gıdayı kabullenmemesi
Minnosannesiiiii NurAta benim oğlumda aynı 10 bucuk aylık ek gıdayı asla kabul etmiyor sadece emiyor Blw yöntemini deniyorum bi haftadır azda olsa faydasını gördüm az azda olsa biseyler yemeye meyillendi