cilemm_karasu Selam güzel anneler 3 güne yakındır kızımın göz altı morlukları belirginleşti uyku düzeninde bir sorun yok suyu az tükettiğinde falan da olabilirmiş öyle bir durumda yok aslında ama sebebini anlayamadım bilgisi olan var mı acaba ne yapsam geçer neden oluşmuş olabilir
Guleryuz99 cilemm_karasu Bı komusmuzun kızı vardı alerjik bı kızdı benimde göz altlarim morariyordu alerjin var mı diye baktır benim kızımın alerjisi var göz altları moraryor çok , doktor alerjiden demişti dedi bı kaç yıl önce . Onun kızınin göz altlarıda çok mor toz akarı polen filan öyle şeylere alerjisi var
Samanalevi cilemm_karasu benim bebeğimin de 1 yaşında başladı. Alerjiden şüpheleniyorum ama neye bilmiyorum. Alerji testleri doğru sonuç vermiyorum çocuğu boşuna kestirip biçtiremeyeceğim. Gerçekten bu işten anlayan düzgün bir doktora götürmek lazım
Guleryuz99 cilemm_karasu Alerjisi yoksa alerjiden değildir o zaman çünkü illa ki bu yaşa kadar belli ederdi , bı doktora götürüp kan tahlilleri ne filan baktirabilirsiniz belki bı vitamin düşüklüğü yapıyordur
Samanalevi cilemm_karasu maalesef. Yani özellikle hastalık, uykusuzluk vs olunca daha da belirginleşiyor keşke geçse. Bende de var ırsi mi dedim ama değil bence. Onunki benimkinden de fazla
Pirayeada Kansızlıktan olur arkadaşın kızı öyleydi kansızlık cıktı ama başka kan değerlerine de baksınlar
Kubrailkan Sinüziti mi var benim sinüzite bağlı çocukluktan beri göz altlarim mor 😊 bir de ek olarak oradaki damarlar vs belirgin olabiliyormuş. Bayağı bir şey okumuştum duzeltebilmek adına 🙊
Kustuyu95 cilemm_karasu meraba sebebini öğrenebilriniz mi oğlum 27 aylık memeden keseli 1 ay olacak neredeyse göz altmarı morarmaya başladı acaba bişey eksikliğimi var anne sütünde alamıyo o eksikliği şimdi endişelenmeye başladım
cilemm_karasu Kustuyu95 merhaba benim tahminime göre fazla çikolata yada kakaolu şeyler yerse oluşuyor onları yedirmedim bir süre baya çekildi tamamen kaybolmadi ama azaldı baya . Sizde takip edin herhangi birşeye alerjisi olabilir
Busraa3535 Kustuyu95 merhaba ilgimi cekti kızım 19 aylık asırı meme düsknü gece bile onsuz uyumaz. 1 saatte 1 ayakda hep. Nasıl kesdinz ben nasıl kesebilirim bilmiyorum
Mervealtinozd Nasıl bir morluk olduğuna da bağlı Çok belirgin ve fazla mı mesela? Yoksa az ve hafif mi? İyi bir çocuk doktoruna götürmekte fayda var Geçmiş olsun