41umay Yaa hanımlar salçalı yemekler pişik yapar mı ? kızım var 12 aylık ne zaman salçalı bişey yese pişik oluyor ne zaman bizim yemeklerimizden yemeye başladı ondan beri hiç pişik olmayan çocuk pişik olup duruyor çokta koymuyorum aslında ama anlamadım gitti salça yapıyor olabilir mi yada neden olabilir
NurY 41umay yapabilir , eğer gözlemleriniz sonucu salçalı yemekler sonrası pişik oluyorsa ondan oluyordur.
41umay Rdn ne yapsam vermesem mi salçalı bişey yoksa kremlerle falan idare etsem geçer mi acaba zamanla
41umay Ucansupurge ayy o da yapmaz inşallah bide biber salçası deneyeyim bakalım salçasız yemek yapmakta zor bi renk bi tat lazım yani 😄
Ucansupurge 41umay 😂 hiç olmadı aşçı annenin bebek salçasını dene canım 🌺 ayrı yemek yaptığım dönem onu kullanmıştım
Morportakal Benim kızım 1 aylık 1 haftadır geçmeyen bir pişik var ne denediysem olsam sudo,hametan,bephantol, saf zeytinyağı. Nasıl geçer bu durum. Alerjik mıdır?
41umay Morportakal evet canım olabilir bi doktorla görüş mutlaka benim kızımda da alerji var ama sadece pişikse pek önemsemiyorlar genelde başka belirtilerde varsa takip ederler
Morportakal 41umay test mi yaptılar ve neye alerjisi çıktı. Ankarada iyi bir yer bulurum umarım. Sırtında ensesinde vs de pıtır pıtır bir şeyler çıktı
41umay Morportakal küçük olduğu için test yapmıyorlar genelde diyet yaparak kendin buluyorsun neyin alerji yaptığını inşallah öyle bişey yoktur