cinarinannesi2707 Doğdundan ber sağ sol yatırıyordum büyükçe sırt üstü de yattı ama kafasını genelde çeviriyordum sağa ve sola yine de kafasının arkası düz. Düz kafa yastıgı belli aralıkla kullandım işe yaramadı. 5 aylık olduk önerebilceğiniz bir şey varmı
Rdn cinarinannesi2707 valla genetik etkili bizim ve benimde düz bebeğimde düz saçlar kapatıupr merqk etmeyin
_YanakReisinAnnesii cinarinannesi2707 emekleme oturma yürüme evresine geçtikleri zaman büyük ölçüde düzeliyor . Benim bebegiminde dümdüzdü şuan daha yuvarlak
Bebikimm cinarinannesi2707 kafada şelik bozuklukları için Bi kask var adını bilmiyorum bnde tesadüfen denk geldim. Böyle yazarsanız belki çıkar Google amcada
cinarinannesi2707 Rdn benimde düz maalesef annem düz yattıgın için öyle dedi ama bilmiyorum artık inşallah kapar 🙏🏻
anneolmakguzelvezor cinarinannesi2707 Lucky Day markalı olanı deneyin. Ya da theraline markalı ürünü de araştırabilirsiniz. Sadece dolapta 2. el satışı mevcut. Benim bebişiminde sırt üstü yatmaktan kafası düzleşti. Bu iki ürünü deniyorum. Umarım sonuç alırım.
_YanakReisinAnnesii anneolmakguzelvezor bebişinizin kulaklarına dikkat edin o model de benimkinin kulakları kepçe olacaktı nerdeyse 😂😬
anneolmakguzelvezor _YanakReisinAnnesii elim sürekli kulaklarında. 😬 Keşke en baştan yan yatırsaydım diyorum. Şimdi tam yatmak istemiyor. Hemen sırt üstü dönüyor. Haliyle kafasının arkası düzleşti.
_YanakReisinAnnesii cinarinannesi2707 bir dönem o yastıkla kulakları şekilden şekile giriyordu katlanıyordu falan sonra baktım bir ekstrası yok yastığın bıraktık düzeldi 😂
cinarinannesi2707 _YanakReisinAnnesii yaa 😂😂 kafası düz olmasın derken kulaklar gidiyordu desenize 😂😂
_YanakReisinAnnesii anneolmakguzelvezor zamanla düzeliyor merak etmeyin . 6 aylıkken çocuk doktoru düzelmez artık böyle kalır demişti ama düzeldi , bizim sorunumuz düzleşmeydi yamukluk vs varsa onu bilemem . Arkadaşımın oğlunun kafasında bebeklikten gelen bir yamukluk var ve şuan 3 yaşında hâlâ gözle görülür yamuk kalmış öyle