Umay2022 gozgozanne alerji testi yapıldı temiz çıktı şükür egzama dedi doktor bioderma ın duş jeli i ve nemlendirici bakım kremini verdi mustela da alabilirsin o sadece bebekler için
Umay2022 gozgozanne teşekkür ederim inşallah senin bebişin ki de geçer bebişlere bişey olmasın dayanamıyorum ben
Newby Ben kaynamış ılımış su ile siliyorum sadece temiz tutmak için. Doktor sütün yağlı olduğu için oluyor krem kullanmayalım kendi geriler, geçer dedi. Geçmezse herkes mustela önermiş bir bakacağım ben de 🙏🏻
Umay2022 Newby bende öyle yapıyordum ılık suyla yıka dedi su sert kireçli diye ama silince daha çok yayar dedi her biri bişey diyo kendi doktorun olacaksın aslında
Nuraymehmet Hamzaninannesi1411 egzamayi nasl gecridnz acaba? Hipokort kullandik 1 hafta gecer gni oldu snra yine ckti
Hamzaninannesi1411 Nuraymehmet canım doktorumuz bize bebeklik egzamasi dedi 1 tane karışım krem yaptı 1 tane daha krem verdi sabah akşam öğlen sür dedi alerji şurubu verdi ama ben içirmedim gerek duymadım. Pamuklu giydir dedi yüzünü sık nemlendir dedi. Çok şükür geçti ama banyodan sonra yüzü halâ kızarıyor bende kremlerini sürüyorum geçiyor. Bizimde tam geçmiş değil bi iyileşiyor bi tekrar çıkıyor anlamadım 😕
Nuraymehmet Hamzaninannesi1411 mustelanin stelatopia kreminj aldrdim smdi esime onu denicem bde yorumlar ck iyi
Hamzaninannesi1411 Nuraymehmet kremini bilmem ama bize mustela şampuan önerdi bunu kullanın diye birkaç kere kullandım ama hiç sevmedim hiç köpürmüyor kokusu bile yok . Bende daline tekrar dönüş yaptım memnun kalmadım
Nuraymehmet Hamzaninannesi1411 mustelanin hem vucut hm sac icin olanini kullaniorum bn banyo süngerine skn sampuani o sklde kopuruo