Duruask65 Bu sabah farkettim. Nedir bu? Ne yapmam lazım? Ne iyi gelir 😔 Ciddi bisey değildir inşallah 🙏🏻
elizabeth Duruask65 sanki biraz kurumuş gibi geldi bana fotoğraflardan. Nemlendirici krem falan kullanıyor musunuz. Bephantol sensiderm iyi geliyor, zeytin sütü de kullanabilirsiniz. Herhangi bi kızarıklık kabarıklık falan var mı.
Duruask65 elizabeth yok kızarık kabarık yok Bikac gündür hapşırıyor diye yıkamadım sadece 5 gün oldu daha da hasta olur diye korktum. Bugün yıkayacaktım hatta Annem yıka zeytin yağı sür vücuduna dedi ama doğru olur mu emin olamadım
elizabeth Duruask65 olur olur yıkamadan önce de sürüp biraz bekletip sonra yıkayabilirsiniz ben öyle yapıyordum.
Neseelii Duruask65 kuru canım korkma mustelanın avakodolu kremini almanı tavsiye ederim bebekler için yüz ve vücuda uygulayabilirsin..
Duruask65 Okuyanbiranne Hayır yeni uyandı bende bezini değiştireyim dedim öyle gördüm yataktan yeni çıktı yani 😏
Duruask65 Dilaylaa Yukarda bir arkadaş önermiş deniyecem normal de bebek yağı kullanırım ama hiç nemlendirici kullanmadım