Asilahmet Kızlar 64 gb telefonun hafızası ama galerimde doldu ne yazıkki usbye nasıl aktarılır açıkçası bilmiyorum toplamında 7.704 resimle video var bildiğiniz başka bir depolama alanı varma iphonelere özel telefonumu kullanmaz oldum resmen
sudereyhan402 Asilahmet benin telefonum iPhone 12 128 gb extra iCloud aldım en son çare benimde 40 bin resim olunca ☺️
Minikkelebek_ Asilahmet google drive kullanıyorum ben. Google fotoğraflar uygulamasını indirince galeri gibi telefonda rahatça ulaşıyorsunuz fotoğraflara
Baakpnr- sudereyhan402 merhaba bir şey sormak istiyorum ben de ekstra GB aldım ama ona rağmen yine dolu diyor Neden olablir sizce
sudereyhan402 Baakpnr- merhaba bende de öyle diyordu 200 gb satın almıştım hala yer yok diyordu en son 2 TB satın aldım yükselttim artık dolu demiyor çok resim video olunca 200 gb de yeterli gelmemişti bana ☺️
-_-hUysUzvetatlikadin sudereyhan402 bende alayım diyorum ama her ay ödeme yapmak nasıl olur bilemedim siz nasıl aldınız süre olarak
sudereyhan402 Baakpnr- uygulama felan mı çok aceba telefonunuzda kaldırmıyor bu yüzden veya oyun felan varmı ?
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Asilahmet 64Iphone için çok az bacım,Zaten resimlerin kapasitesi çok fazla ,Aklı olan ıphone almaz zaten bir işe yaramıyor tik toku olmayan video editleyemez icloud zaten şimdiden doldu 5gb yer vermişler
Sule6201 Asilahmet iphone 13 üm var yer olmayınca ectra icloud alıyorum onun dışında pc ye baglayıp fotografı kopyla yapıştır yapıyrm pc ye kopyalıyorum
sudereyhan402 -_-hUysUzvetatlikadin ben kartımı ekledim ödeme bilgisi olarak her ay kesiliyor kartımdan 200 gb olanı 19.99 2 TB olan ise 64.99 tl aylık ücretleri 🥰
O1Anne Asilahmet lifebox uygulamasına atabilirsniz fotoğraflarınızı hemde güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz fotoğraflarınızı🤗
Duyulurum Asilahmet Google photos indirebilirsiniz telefonunuza yoksa. Hem güvenle saklıyor hem de başka telefona android bile olsa geçerken sorun yaşamıyorsunuz.
sudereyhan402 Asilahmet birde ggoogle fotoğraflar var benim çok fotoğrafım olunca oraya da yedekledim 🥰