Murataleyna 9 aylık olduk ve dislerimiz yeni çıktı 2 hafta falan anca oluyor bizimde , bizde henüz emeklemiyoruz yüz üstü kendisi dönüyor ama öyle kalmayı sevmiyor ve geri de dönemiyor sinirleniyor yardım bekliyor. Eğer bir süre yardım etmezsem kendisi dönüyor tembeliz biraz 😄 örümcekle evi talan ediyor evet ellerinden tutunca yürüyor ayakta duramıyor uzun süre hemen çöküyor. Demekki normal canım benim. Benimde ilk bebeğim olduğu için yazmak istedim aynılarını yaşıyoruz. Bence uzun süre ayakta kalması için erken zaten . Eltimin kızı 11. Aya girdiğinde ayakta uzun kalıp yürüme çabalarına girişmisti tam 1 yaşına girdiğinde yürümeye başladı ama yine düşe kalka tabi tam anlamıyla değil. Valla ben hic takmıyorum acele etmiyorum yani , sende stres yapma bence gayet normal . Onlar bizim gibi odaklanarak yaşamıyorlar mesela sadece yürüme odaklı değiller, etrafı tanıma keşfetme, herşeye bir ilgi merak beyinlerinde bir sürü öğrenecekleri keşfedecekleri şeyler var . O yüzden herşeyi yavaş yavaş kavramalari normal geliyor bana