ZepF Aise1 oğlum 6 ay 16 günlük. 5. Ay bitiminde yatağına yatırdım yanına yattım. Bana dokundu kucağımda hissetti. Ağlarsa aldım kucağıma sakinleştirip geri yatırdım. Sağa sola döne döne alıştı kendi kendine uyumaya. Pış pış da yapmıyorum. Kendi isterse bana dokunuyor.
Ebrununcancagzi Instagramda uykuya alıltırmış anneler kendi deneyimlerini paylaşıyor bazen onları araştırıp kendi çocuğunuza uygun şekilfe uygulayabilirsiniz, ben birpediatristbirmühendis sayfasını görmüştüm onun uygulama şekli aklıma yatınca onu denedim
Deletedmon_65 Ayselmiros emzirerek uyutma , ayakta sallama, poposuna piş piş yapma gibi gibi bunlar destekli uyutma oluyor canım
Ayselmiros Deletedmon_65 internette okudum emzirip bırakıyorum kendisi uyuyor gece uyurken bu mu desteksiz olur valla bilmediğimdwn soruyorum benim bebem ayakta sallamadan uyumuyor :(
Deletedmon_65 Ayselmiros emzirirken uyuyorsa buda destekli oluyor canım malesef desteksiz örnek; beşigine koydun beşiği bir iki salladın uyudu bunun gibi sallayarak uyuyorsa buda destekli mesela ben bebeğim uyuyacağı zaman omuzuma başını koyuyor uyuyor bazen yanına uzanıyorum yüzümle oynayarak uyuyor kac aylık