Mlkzmra Selam arkadaşlar kızım 19günlük emziği tutmak istemiyor hep emzirmemi istiyor damaklı damaksız emzik aldım hemen atıyor yardımcı olurmusunuz sizler. Nasıl alıştırdınız veya hangi marka denediniz tecrübeleriniz yazarmısınız
Mom0008 Mlkzmra çok denedim alışmadı en son reçele minik değdirip veriyordum valla onuda 7 ayda bıraktı asla geride almadı yani almayan bebek almıyor
Duruguv Mlkzmra phılıps in avent emziğini deneyin onu tutmayan bebek yok nerdeyse . Ağzına verdikten sonra bi iki saniye tık tık edin tekrar tekrar devam edin sonra emmeye başlıyor
Mom0008 Mlkzmra evet bende çok zorlandım durmayan bir bebekti birde meme dışında hiç bir şeyi kabul etmedi biberon bile annem sana çekmiş diyor bende asla almamışım midem bulanırmış
Zelihanur Mlkzmra alistirmayin ne gerek varki anlam veremiyorim çocuğun ağzında yabancı bir cisim. Dis yapısını bozuyor,konuşmayi engelliyor neye faydası var vermeyin bence yinede siz blirsiniz
Rumeysaden Mlkzmra canım bebim kızım da istemiyordu 2 aylıkken tuttu hep midesi bulanır gibi yapıyordu bir gün boyunca pes etmeden sürekli verdim tuttu hemen pes etmemek gerekiyor Philips avent kullanıyoruz
Mommygirl Mlkzmra ısırıyor benim oğlum 😂 diş kaşıyıcı gibi kullanıyor geceler uyuturken deniyorum ama yok yani uyursa da ağzında tutuyor emme hareketi yapmıyor yaparsa kusuyor gibi yapıyo