AA201207 Aseeen sleepynin hangi bezini kullanıyorsunuz sleppy extra ince sızdırıyor olabilir ama sleepy natural kullanıyorum ben bir problem yaşamadık doğduğundan beri, şuan 2 yaşında
Aseeen AA201207 bende natural kullanıyorum gündüz hiçbir şey olmuyor ama gece sürekli sızdırma yapıyor şaşırdım bende
AA201207 Aseeen hmm ilginç ya o zaman başka bir markayı deneyin küçük paket alın isterseniz belki o da pişik yapar iyi gelmez
Denizanasi92 Aseeen ben bütün bezleri denedim goon,molx,babyme, sleepy vs vs . Sadece prima hiç sızdırmıyor. Pahalanınca artık sadece gece prima kullanıyoruz gündüz başka marka kullanıyorum
Hollymolly Aseeen ben hepsini denedim gece sızdırmayan bez bulamadım valla. Prima premium kullanıyorum geceleri. Gündüzleri de molfix. Artık gece 3-4 gibi bi kere değiştiriyorum bezini. Gece boyu emdiği için sanırım cok şiş yağıyor değiştirmezsem ıslanıyor üstü
Jeanne Aseeen doğduğundan Beri sleepy kullanıyorum gece hiç almıyorum ağzına kadar cisli oluyor ama bir kez bile sızdırmadı 🙊🙊
Eliz13 Aseeen belki de denk geliyordur uyurken pozisyonundan dolayı filan bizde olmadi hiç böyle bişey çünkü