Cigdemveminik Hanımlar selamlar bugün kızımın kolu çıktı acile götürdük ve doktor taktı. Çok korktum ve halada korkuyorum kızımn koluna dokunamıyorum tekrar olcak diye 😭 sizce tekrarlarmı neyapmam gerekiyor ilikli kemik suyuna çorba felan yaptm iyi gelirmi bi öneriniz varmı aklım çıkıcak🤦🏼♀️🤦🏼♀️😭
baykuskiz_ Cigdemveminik cikan kol tekrar cikmaya meyilli olur. Gecmis olsun. Dikkatli olun bundan sonra kolu cekistirmeyin tutup cekmeyin biraz daha narin olmalisiniz
Svvl08 Cigdemveminik kızım 2 yaşındaydı kuzenleriyle kutu kutu pense oynarken çocuklardan biri kolundan çekmiş kızım çok ağlayarak geldi başta anlamamistik ama bir şey tutamayinca hareket ettiremeyince götürdük hastaneye. Doktor bakar bakmaz çıkmış demişti neyse taktı sonra birde ağrı kesici merhem vermişti. Biz ondan sonra her elini tutani bile uyarmistik çok şükür bir daha çıkmadı
2prenses1pren Cigdemveminik geçmiş olsun kol çıkması çocuklarda tekrarlayabiliyor dikkatli olun ilikli çorba daha çok kırıklarda fayda sağlar ama yinede bol vitaminli içsin kuzucuk afiyet şifa olsun
nazbalim Cigdemveminik tek yapmanız gereken dikkatli olmak, benim kolumda çıkıyordu ameliyat oldum 15 sene önce, çıkan kol hep meyilli olur çıkmaya, doktorların ilk sorduğu 3-4 kezden fazla çıktı mı sonrasında ameliyat.. Ters hareketlerden kaçınması gerek
Cigdemveminik baykuskiz_ tutup çekmek gbi bi huyumuz yok aslında bugün parkta demirlere asıldı baya ozamn oldu. sanırım fazla durdubirdaha inşallh böyle bişey olmaz🙏🏻
a-bukemm baykuskiz_ kesinlikle öyle. Kuzenimin kolu aynı yerden kaç kez çıkto bilmiyorum artık yap boz olmuştu bu yüzden dikkat etmek gerekiyor
baykuskiz_ Cigdemveminik yok sadece siz icin degil baskalari da bilmeyebilir kolundan tutup hoplatip ziplatmak isteyebilir bazilari kolundan tutup döndürüyor cocuklari oyun diye cevrenizi de bilgilendirirsiniz cok gecmis olsun umarim bir daha olmaz 🙏🏼
Efe36annesi @“Cigdemveminik”#p23916941oncelik le geçmiş olsun korkmayın ama o koluna dikkat edin benim de oğlumun kolu cıktı allahtan o sıra hastanedeydim hemen taktılar çok ağlamıştım hala da korkuyorum gerçi ama dikkat etsek inşallah birşey olmaz😊
OzlemCann Cigdemveminik yaa canim 4 gün önce benimde bebegimin kolu cikti nasil simdi kizin kac aylik veya kas yasinda doktor neler dedi bende cok korkuyorum giyidirirken filan 😭😭